November / December 4 Week Clinic

Anthony will be holding two 4 Week Programs to tune up the fundamental areas of your golf game.

The Wednesday program commences November 18th and finishes December 9th.  Weeks 1 and 3 will run from 2pm to 3pm and Weeks 2 and 4 will run from 2pm to 4pm. 

The Thursday program commences November 19th and finishes December 10th. Weeks 1 and 3 run from 10am to 11am and Weeks 2 and 4 run from 10am to 12pm.   

Week 1 – Video analysis and warm up exercises 1 hour

Week 2 – Chipping, Pitching / Bunkers and Full Swing recap 2 hours

Week 3 – Putting 1 hour

Week 4 – Full Swing Driver and

On Course Playing Lesson ( Time for On course play will be subject to course availablilty) 2 hours

Each participant receives weekly email reviews with a voiceover and visual representation of things to work on from each skill set.

The program is limited to 6 people.

The cost is $150

For more information contact Anthony on 0409 931 382 or anthonybergin63@hotmail.com or click on the following link:

Wednesday Program:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/4-Week-Clinic-Wednesday.pdf

Thursday Program:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/4-Week-Clinic-Thursday.pdf

November / December $50 2 Hour Tune Up Clinics

During the November and December, Anthony will be holding some 2 Hour Tune Up Clinics involving an analysis of Pitching, Bunker, Full Swing and Driving technique.  There will be a maximum of 6 people per clinic.

These will be held on the following dates:

  • Friday November 20th 9am to 11am
  • Friday December 4th 9am to 11am

The cost is $50 for each 2 hour session.

Bookings are essential

For more information contact Anthony on 0409 931 382 or anthonybergin63@hotmail.com or click on the following link:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/2-hour-Tuneup-Clinics.pdf

November / December Half Day Clinics

During November and December, Anthony will be holding some 4 Hour Tune Up Clinics, designed to give each student some guidance for on course success.

During the 4 hour session areas covered will include:

  • Pitching – Techniques used for high and low shots
  • Bunkers – Set up for success
  • Putting – Technique analysis using data collected from Capto software and drills/games to improve distance control
  • Full Swing – Technique analysis
  • On Course Play – Playing 4 holes on the course, learning how to put the techniques learnt into play on the golf course (Please note the playing component may change time due to course availability)

Dates:

  • Tuesday November 17th from 9am to 1pm  
  • Thursday November 26th 1pm to 5pm
  • Tuesday December 1st 9am to 1pm
  • Thursday December 10th 1pm to 5pm
  • Tuesday December 15th 9am to 1pm 

Cost: $100 for each 4 hour clinic.  Limited to 4 people.

Click the link below for the flyer:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/Half-day-clinics.pdf

November / December 3 Hour Short Game Clinics

PGA Professional Anthony Bergin will be hosting some 3 Hour Short Game Clinics, designed to alleviate the stress of bunkers and build a solid foundation for sustained short game success.

During the 3 Hour session areas covered will include:

* Chipping – Clubs used for high and low chips

* Pitching – Technique for high and low shots * Bunkers – Set up for success

* Putting – Technique analysis using data collected from Capto software and drills/games to improve distance control

Dates: 

  • Friday November 20th 1pm to 4pm 
  • Monday November 23rd 9am to 12pm
  • Friday December 4th 1pm to 4pm
  • Monday December 14th 9am to 12pm

Cost:    $75 for a 3 hour clinic

Click the link below for the flyer:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/3-hour-short-game-clinics.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

October Beginner Programs:

Anthony will be holding regular 4 week programs designed for anyone that is looking to escape the daily grind and enjoy the social aspects that golf can create. Each Program is limited to a maximum of 5 people.

The Ladies Only programs usually run for the first 4 consecutive Tuesdays or Thursdays of each month from 2pm to 3pm. (Note: Next program commences Tuesday November 17th.)

The Mixed Programs usually run for first 4 consecutive Thursdays from 9am to 10am  (Note: Next program commences Thursday November 19th).  

The Sunday Mixed Program usually run bi-monthly for the first 4 consecutive weeks Sundays from 4pm to 5pm. (Note: Next program commences November 15th).    

You will be guided step by step to create a successful golf game in a fun filled, social environment.

Week 1 – Warm Up Routine and Learning the basics of the set up and applying that to chipping.

Week 2 – Recap of the basics and applying that to pitching. Learning the art of putting.

Week 3 – Full Swing analysis.

Week 4 – On Course Play. Applying the basics learnt into golf course play and learning some basic golf etiquette to make your transition onto the golf course seamless. Subject to course availability.

The cost for each program is $100 and each session includes tuition, range balls during session times, and equipment, if required.

Participants receive a weekly email with a voiceover and a visual of the important things to work on from the session.

For the flyers click the below links;

Ladies Only Beginner Program:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/Ladies-Beginner-Program.pdf

Mixed Midweek Beginner Program:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/Thursday-Beginner-Program.pdf

Mixed Sunday Beginner Program:

https://www.thirteenthbeachacademy.com/wp-content/uploads/2020/10/Sunday-Beginner-Program.pdf